קאפקאייק מטריפים / חוי

    עפר גדנקן No Comments on קאפקאייק מטריפים / חוי
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • 6 ביצים
    • 350 גרם סוכר (כוס ו3/4)
    • 250 גרם קמח (כוס ו3/4)
    • 2 כפיות אבקת אפיה
    • 175 גרם שוקולית (כוס ו3/4)
    • 270 מ"ל שמן (כוס ו2 כפות)
    • 300 מ"ל שמנת מתוקה (כוס ו1/4)
    חומרים למילוי:
    • ניתן למלא ככל העולה על רוחכן בעזרת מזרק לתוך הקאפקייקס:
    • ריבת חלב
    • שוקולד חלב
    • ריבות – תותים , דובדבנים ..
    • גנאש
    • ועוד..
    חומרים לקרם:
    • 2 שמנת מתוקה
    • חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
    • 2 כפות שוקולית
    • 4 כפות קקאו

    אופן ההכנה:
    • לערבב יחד את כל החומרים היבשים: קמח, שוקולית, סוכר, אבקת אפיה
    • להקציף החומרים הרטובים: ביצים, שמן, שמנת מתוקה
    • לאחר ההקצפה יש לשפוך את החומרים היבשים ב 3 שלבים: שליש ראשון ולערבב במיקסר בתוך החומרים הרטובים, שליש שני ולערבב ואת האחרון ולערבב.
    • לאפות כ 20 דק' בחום של 180 מעלות במנג'טים.
    הכנת הקרם:
    • להקציף 2 שמנת מתוקה
    • להוסיף תוך כדי ההקצפה חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
    • להוסיף את השוקולית והקקקאו



    0 תגובות